реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

200 робочих місць створено у Чернігові

У Чернігові днями почало працювати нове підприємство, розраховане на 200 робочих місць. Воно знаходиться на території колишньої фабрики музичних інструментів, за адресою вул. Толстого, 147. Це швейне виробництво – ТОВ «Швейна фабрика «Галант». Його засновником є київський підприємець Володимир Дармороз, якому належить також ряд інших сучасних швейних підприємств у кількох містах України – зокрема, в Херсоні.

Появі нового підприємства в Чернігові посприяв Чернігівський міський голова, який знайшов підприємця, готового будувати нові виробничі потужності та створювати робочі місця, і запросив його в наше місто.

Учора Владислав Атрошенко відвідав це підприємство разом з журналістами, які мали змогу побачити цехи зсередини та дізнатися подробиці щодо нового виробництва з перших вуст. Про це повідомила прес- служба міської ради.

Володимир Дармороз:

- Ми маємо аналогічні підприємства в інших областях. Зокрема, такий наш бізнес-проект, як Херсонська швейна фабрика, був створений 2 роки тому, і на сьогоднішній день там вже працюють і отримують достойну заробітну плату 400 чоловік. У Чернігові на першому етапі створено 200 робочих місць, у подальшому можливе розширення. Планується випуск 15 тисяч виробів щомісяця, що має приносити підприємству щорічно 2 млн дол. США. При цьому відрахування до бюджету - 150 тис дол. США. ТОВ "Швейна фабрика "Галант" зареєстроване в Чернігові, тож усі податки поповнять місцевий бюджет.

Наша спеціалізація – корпоративний, спеціальний та формений одяг. Зокрема, ми є розробниками та виробниками форми Національної поліції України. Також інші наші підприємства працюють на експорт – до Росії, Казахстану та Польщі. На сьогоднішній день підприємство роботою завантажене.

Фабрика працюватиме на сучасному обладнанні.

Заробітна плата швачки за умови виконання плану – 4 тис грн плюс система преміювання.

У подальшому планується будівництво гуртожитку.

Владислав Атрошенко виступив перед працівниками фабрики.

- Майбутнє міста – це створення робочих місць, - сказав він. – Я мрію про те, щоби все-таки в нас виробництва були відновлені, і сприятиму цьому.



Теги:Владислав Атрошенко, нові робочі місця, Чернігівська міська рада, швейна фабрика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar