реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Україна-НАТО:Віктор Ющенко про подвійні стандарти Віктора Януковича

Як відомо, перебуваючи нещодавно у Брюсселі, Віктор Янукович відтінив питання щодо неможливості вступу України до союзу країн, які входять до Альянсу.
В Чернігові, відповідаючи на запитання одного з журналістів щодо нинішньої політичної ситуації в державі, Президент України Віктор Ющенко звернув увагу на те, що блокування трибуни у Верховній Раді депутатами від Партії регіонів – є великими ігрищами і нічого спільного не мають зі вступом України до НАТО.
Віктор Ющенко повідомив, що під час своєї недавньої зустрічі з керівником Партії регіонів Віктором Януковичем показав йому книгу «Стратегія розвитку України», де в розділі «Безпека держави» йдеться про те, що наша країна в 2006 році повинна приєднатися до Плану дій щодо членства в НАТО, а в 2008 році взагалі – мала вступити до цієї потужної організації. Цікаво, що ця книга вийшла з друку під редагуванням самого Віктора Януковича, коли він був Прем’єр-міністром України.
Отже, на думку Президента, тема НАТО є лише штучною причиною протистояння у Верховній Раді. Мова йде, упевнений В.Ющенко, про суперечності різнобічних інтересів декількох людей або декількох груп.
Сергій КОРДИК








Коментарі (0)
avatar