реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Рiпкинський скандал: пес не винен

Рiзнi бувають голови районних адмiнiстрацiй. Один купив у селi над ставком хату й до пiвночi на гармошцi наярював. Тепер вiн уже колишнiй.
Другий купатися на Десну голим ходив, доки з посади не зняли. Третiй напився та заїхав у лiсництво — дощ пiшов, а собака в будцi в теплi сидiв. Пан голова вигнав собаку з його хати та й пробував замiсть пса умоститися. Не вiдомо, чи його начальницькi габарити це дозволили, але пес не стерпiв зневаги своїх собачих прав. Поведiнку собак передбачити легше, нiж наших дорогих начальникiв...
* * *
Розпорядженням в.о. голови облдержадмiнiстрацiї вiд 28 серпня 2007 року № 306-ос, вiдповiдно до статей 5 та 14 Закону України «Про державну службу» за допущене порушення етики поведiнки державного службовця, що негативно вплинуло на його репутацiю, головi Рiпкинської районної державної адмiнiстрацiї Солохненку Олександру Анатолiйовичу оголошено догану.
Прес-служба облдержадмiнiстрацiї.

Довiдка «Сiверщини
Солохненко О.А., 1969 року народження, з 1998 року працює в апаратах Рiпкинської районної ради та адмiнiстрацiї, головою адмiнiстрацiї призначений 27 жовтня 2006 року. Представляє Народну партiю Литвина. Хобi: рибальство, полювання, футбол. Телефон приймальнi у Рiпках:
2-17-86.
Розшифрувати пояснення з розпорядження «порушення етики державного службовця» у прес-службi адмiнiстрацiї, в Рiпкинськiй районнiй адмiнiстрацiї вiдмовилися. Усi тiльки загадково посмiхалися. Сам же Олександр Анатолiйович ходить зi свiжими шрамами на обличчi.





Коментарі (0)
avatar