реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Президент звільняє Україну від міністрів-- авантюристів

Ющенко ввів у дію рішення РНБО щодо міністрів
----------------------------------------------------------------------------
Президент України Віктор Ющенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про усунення від виконання обов'язків голів Міністерства транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського і Міністерства з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Відповідні укази Президент підписав у четвер, повідомляє його прес-служба, передає «Інтерфакс-Україна».

На засіданні 4 вересня РНБО визнала діяльність міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського з забезпечення реалізації держполітики у сфері транспорту незадовільною і такою, що створює загрозу національній безпеці України, стабільності в суспільстві. У зв'язку з цим Радбез визнав необхідним усунути Рудьковського від виконання повноваження міністра транспорту і зв'язку.

РНБО доручила прем'єр-міністрові забезпечити рішення питання про подальше перебування Рудьковського на посаді міністра транспорту і зв'язку, а також розглянути питання про відповідність посадам інших керівників Мінтрансу.

Крім того, на засіданні цього ж дня РНБО визнав діяльність Шуфрича з забезпечення реалізації держполітики у сфері цивільного захисту, запобігання, реагування і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, рятувальної справи, техногенної і пожежної безпеки нацбезпеки, що створює загрозу, стабільності в суспільстві. У зв'язку з цим Рада визнала необхідною усунути Шуфрича від виконання повноважень глави МНС і доручила прем'єрові забезпечити рішення питання про подальше його перебування на цій посаді.

РНБО також визнала необхідним розглянути на своєму засіданні питання про функціонування єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру.

http://ua.for-ua.com

"Сіверщина" не раз писала про походеньки міністра-соціаліста Миколи Рудьковського -- і про його три дипломи, з яких не добереш де липові, а де справжні, і про його "туркменську" авантюру, і про його махінації у Чернігові, де він 33 пробув міським головою і втік у Київ. Нарешті терпець урвався і в Президента! Знаменно, що прем"єр-міністр Янукович вперто захищає Рудьковського і Шуфрича -- який піп, такий і прихід...









Коментарі (0)
avatar