реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

13-й батальйон повернувся з фронту

Тривожна, темна ніч видалася у Чернігові. На Красній площі у довгоочікуваній зустрічі бійців 13-го батальйону зібралися рідні, друзі та знайомі. Лунають телефонні дзвінки.. Де ви там, чи скоро вже приїдете? Запитання,запитання, запитання… А площа гуде.

Все під’їжджають і під’їжджають машини з друзями та рідними. Серед зустрічаючих голова обласної адміністрації Валерій Кулич, військовий комісар полковник Валентин Нікулін, дочки та синочки бійців.

Їм не спиться, адже вони так чекають своїх батьків, коханих… Десь після другої години ночі на площі загоряється світло, аж тепліше вроді стало. Та холоду ніхто не відчуває, всі чекають на хвилюючу зустріч. І ось о 2 годині 57 хвилин автобуси вїжджають на Красну площу під звуки військового духового оркестру.

Що тут почалася, це треба дуло не спати а бачити. Сльози радості такої давно очікуваної зустрічі зустрічі. Обійми, поцілунки, радісні вигуки, квіти, щедрі короваї та торти. Цієї миті чекали всі і от вона настала – радісна та щаслива. Слава Героям!

Віктор КОШМАЛ, Чернігівський монітор



Теги:ЗСУ, російсько- українська війна, 13 батальйон, Дембель


Читайте також



Коментарі (0)
avatar