реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: orynka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Оринка ГРИГОРЕНКО » Прилуцький герць - 2011 (Манжосівка) (- Перший всеукраїнський турнір з кулачних та ножових боїв)
Прилуцький герць - 2011 (Манжосівка)
orynkaДата: Вівторок, 16-Сер-11, 10:07 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 18
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Приємно мені було отримати телефонний дзвоник від Артемія Аніщенка, організатора фестивалю "Прилуцький герць", чудової людини, котру я знаю здалеку вже зо шість-сім років. Він є режисером прилуцького альтернативного "Нового театру", активним культурницьким діячем взагалі.
І ще приємніше було з уст його почути про ідею та втілення турніру-фестивалю на Прилуччині.
"Нарешті", - подумалось...
"Прилуцький герць - 2011" планує відбутися 20 серпня 2011 у селі Манжосівка, урочище "Глинище" й обіцяє бути видовищним турніром з кулачних та спортивних ножових боїв. Артемій Аніщенко, котрому я стовідсотково вірю, обіцяє, що на високому рівні відбудеться це дійство в рамках Третього Міжнародного Фестивалю слов'янських бойових мистецтв «Перунів полк».
В програмі заплановані показові виступи та богатирські ігри представників шкіл слов'янських бойових мистецтв з Києва, Маріуполя, Тернополя, Чернігова. Буде сам «Прилуцький герць» - видовищне шоу, учасники якого змагатимуться за звання найсильнішого в кулачних боях без правил та спортивних ножових боях.
Почесний гість фестивалю – Василь Вірастюк.
Також проходитиме виставка голубів, декоративних і сільськогосподарських птахів, ярмарок майстрів-умільців, виставки художників, майстер-клас з бойових мистецтв для глядачів, козацький куліш, виступи фольклорних колективів на фоль-фесті «Відродження», фєєричне вогняне видовище і концерт гурту «Тінь сонця», соліст котрого Сергій Василюк вже бував у Прилуках з акустичним концертом.



Крім Артемія Аніщенка, котрий зараз працює начальником відділу культури та туризму Прилуцької РДА, організаторами фесту також виступили «Міжнародна федерація козацького бойового мистецтва Триглав», Міськрайонна громадська організація «Козацький курінь ім.Івана Сірка», за сприяння Прилуцької районної державної адміністрації та фінансової підтримки депутата Чернігівської обласної ради Анатолія Мірошниченка.

Ну, а ще трошки офіційної інформації про все решту:
До фестивалю долучилися: генеральний спонсор Агрофірма «Дружба–нова». Спонсори фестивалю: «Автосервіс А1», компанія «Маяк», магазин «Зброя та боєприпаси», магазин «Офіс Лайн», ПП Алексейчук та ПП Ситніченко.
Медіа-підтримка: радіо "Планета", газети: "Град Прилуки", "Прилуччина", "АІР", «В двух словах», телерадіокомпанія ТІМ.
Початок фестивалю о 10-й ранку.
Вхід вільний.
Довідки за телефонами (04637) 5-01-06 або (066) 36-38-227
По закінченні фестивалю будуть діяти маршрутні перевезення по місту
Додатки: 0028022.jpg (325.2 Kb)


[...]
Історї ми є творці, а не творчі вандали.
Щоб нас поважали нащадки, любімо себе.
 
viktor_loginovДата: Вівторок, 15-Сер-17, 11:42 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Очень интересное событие)) Хотелось бы посетить. Надеюсь получится.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Оринка ГРИГОРЕНКО » Прилуцький герць - 2011 (Манжосівка) (- Перший всеукраїнський турнір з кулачних та ножових боїв)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: