реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Борис  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Борис ДОМОЦЬКИЙ » Знімай штани, друже!
Знімай штани, друже!
БорисДата: П'ятниця, 16-Вер-11, 16:25 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 48
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Знімай штани, друже!

Знову нас лякають безглуздям. Та й чи можна інакше назвати прийняття Верховною Радою 263 голосами «за» у першому читанні законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки» з такими пропозиціями, як є!? Обіцяють «штани познімати». І тим самим назавжди заборонити нам бути такими, як ми хочемо. Звичайно що не словесною пересторогою, а у спосіб адміністративних заходів. Бачте - закон порушуємо, створюємо море проблем для влади, бо ж одягнені не по темі!?

Одним словом, якщо й надалі ходитимемо в одязі типу «мілітарі», нам нічого доброго не світить. А воно ж, це вбрання, коли вже хто мав нагоду спробувати у ділі, досить зручне та комфортне екіпірування. Так званий «камуфляж» - брюки, куртки, кашкети, панами та інші складові стали незамінним атрибутом повсякденних справ: рибальських, мисливських чи то просто у ситуаціях буденщини. Ну не вдягатися ж чоловікам знов у звичну чорну робу часу совка, а ще гірше - у бавовняні спортивні «трико» радянського крою за чотири карбованці!?

Влада своїми черговими витівками, як завжди, мітить у ціль - здивувати Європу!? І це тому, найвірогідніше, що переймаючись переважно азійським вектором зовнішньої політики, вона забула про реалії ХХІ століття, які вимагають позбутися тоталітарних звичок вчорашнього дня, хоча б у вербальному плані!? Ми ж не Північна Корея, Куба чи Сомалі!? Дивись, так і напросимося до клубу тих кількох азійських та африканських країн, де під забороною закону знаходяться окремі елементи одягу(!!!) Адже історія перебування частини України впродовж 400 років у російському ярмі, теж не позбавлена причудливо-дивакуватих витівок одержимих московитів-можновладців. Того ж таки Петра І, схильного у процесі виходу з доброго загулу у компанії з Меншиковим, ставити підпис на геть сумнівних законах з досить незрозумілими обмеженнями чи заборонами!?

Ленінська братія, після перевороту у 17-му році, до регламентацій фасону, крою чи іншого штибу витребеньок у відношенні до «вольних людєй рєспублікі совєтов» зразу не вдавалась. Натомість у наступному, за причини суцільної бідності радянського люду впродовж десятиліть, країна і без наказів диктаторів була приречена вдягатися, як то жіноча частина, у ситцеві сукні революційного кольору чи у «горошек» з біленькими хусточками!? Не кажучи вже про незмінну сімдесят років складову гардеробу радянського колгоспника - «стьогану фуфайочку», неформального лідера всіх «хіт-парадів» легкої промисловості СРСРівської спільноти аж до української незалежності!? І дарма, що все це копіювало одяг мільйонів «зеків» ГУЛАГу!?

Сучасні ж українські очільники настільки заклопотані економічними і соціальними негараздами країни, ними ж породженими, що й не знають, як зупинити щоденно зростаючу (поки маловиразну і навіть непомітну з першого погляду) силу обурення мільйонів. Хоча добре мають розуміти, як воно не цінувати справжні уроки минулого!

Прозріння мільйонів дуже небезпечне і небажане. То ж і нав’язуються не раз купленому за останні роки на дешевий популізм електоратові сумнівні ідейки, задля тимчасового відволікання від суспільних проблем сьогодення!? Але, таке ми вже проходили, пам’ятаючи історію з довгою бородою про знищення величезних плантацій виноградників у Радянському Союзі за Михайла Горбачова! Казали, що хотів допомогти, не без підказки коханої дружини, миттєво подолати алкоголізм у імперії!? Не допомогло. Упала як імперія, так і Горбачов.

Просто уявляю вже сьогодні, коли найближчим часом, тільки-но поважні народні обранці проголосують у парламенті документ, який набере силу Закону України і почне діяти, як вже зранку моє місто, село і кожен хутір, де ще залишився люд, застогнуть, заверещать, заскиглять, а то й заплачуть від сумлінного виконання стражами порядку вимог букви Закону стосовно заборони носіння елементів мілітарного одягу, якими і є пресловуті штани камуфляжу, дядьками-трудівниками полів та ферм, науковцями та бізнесменами, а то й бувшими великими чи меншими чинами-посадовцями на річці чи у лісі, за роботою чи за чарчиною!? Одним словом - усіх, кому до душі прийшлося вбрання, яке раптом перетворилося на головну причину всіх негараздів у європейській державі на ім’я Україна!

А вправні хлопці із «Беркута» чи внутрішніх військ, задіяні у цій «операції століття», вже у перший день «відпрацювання» зберуть мільйонні суми штрафів, якими надійно покриються всі дефіцити бюджету країни разом з погашенням багатомільярдного державного боргу перед світом. У противному ж варіанті мільйони дядьків – багатих і бідних, голодних і ситих матимуть в один момент справедливе і неминуче покарання (адже так пише книжка закону!?) - бути позбавленими дорогих серцю штанів!? Бо так вирішила влада правової держави…

Отже, знімай штани, друже!
 
dedasusДата: Субота, 07-Груд-19, 11:01 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
смотреть [url=http://bopabikers.com/naturalnaya-grud/]хорошее онлайн порно с натуральной грудью[/url]
 
Alik80Дата: Субота, 19-Груд-20, 22:07 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 154
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Вы не в ту тему попали! wacko
 
VladimiraДата: Неділя, 09-Трав-21, 15:53 | Повідомлення # 4
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Оригынальна назва biggrin
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Борис ДОМОЦЬКИЙ » Знімай штани, друже!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: