реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Соломаха  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій СОЛОМАХА » Незалежна Україна: змінилося все, але тільки не комуністи (Чому Україн адосі не в ЄС?)
Незалежна Україна: змінилося все, але тільки не комуністи
СоломахаДата: П'ятниця, 16-Сер-13, 12:34 | Повідомлення # 1
Економічний оглядач
Група: Редактор
Повідомлень: 35
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Чому Україна досі не в ЄС коли ледь не все круто і кардинально в Україні змінилося за останні 20-25 років, панове, таварісчі, гаспада?

На жаль, змінилося далеко не все.

Судіть самі.

Чверть століття тому патріоти, націоналісти - одним словом рухівці (як їх називали опоненти усіх кольорів і відтінків) - боролися за те щоб москалі-комуняки не вивозили з України геть усе, що виробляє ненька-Україна. А зараз нові "патріоти" дружно скиглять, що кляті москалі-путінці не дають їм робити теж саме, тобто ще в більшій кількості вивозити з цієї ж неньки-України все краще.

Галас навколо заборони ввезення в Росію, наприклад, цукерок від «Рошен», але з ПРОТИЛЕЖНИМИ ВИМОГАМИ, сягнув ледь не масштабів часів боротьби за незалежність.

Як це нагадує ситуацію з остарбайтерами, яких 1941-1944 рр. нацисти-злочинці силоміць вивозили з України на роботи в окуповану ними Європу, і сучасними українськими заробітчанами, які «без мила» лізуть, повзуть по-пластунські у Європи і Америки за кращими заробітками і життям…

Чи не єдине, що дійсно залишилося без змін так  це те, що депутати-комуністи продовжують бути у ВЛАДІ і сидіти у Верховній раді Україні та абсолютній більшості місцевих рад.

Як за часів УССР, так і незалежної України комуністи продовжують  агітувати українців за черговий СОЮЗ з «братньою» Росією тепер вже у вигляді митного.


економічний оглядач
 
Melony_SchanerДата: Четвер, 11-Лип-19, 15:03 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Коммунисты - это одна из главных проблем Украины, пока они у власти, нет жизни молодым патриотам , которые хотят пробиться наверх.Так-как еще существуют постсоветские люди мы ничего с этим поделать не можем(
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій СОЛОМАХА » Незалежна Україна: змінилося все, але тільки не комуністи (Чому Україн адосі не в ЄС?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: