реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Serj  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій КОРДИК » Відьми — ефективна зброя влади! (Влада українська і її зброя - відьми)
Відьми — ефективна зброя влади!
SerjДата: Четвер, 07-Лип-11, 10:20 | Повідомлення # 1
Оглядач
Група: Редактор
Повідомлень: 33
Нагороди: 1
Статус: Відпочиває
Якось, розмовляючи з одним знайомим, довідався від нього деяку цікаву інформацію: і про потойбічний світ, і про космос, і … (не хочу зараз розкривати всі карти). Коли я запитав у нього, звідкіля йому стало відомо про всі ті явища, він, зробивши на мить паузу, відповів: «Від своєї бабусі, а вона — справжня відьма». Уже згодом винятково через журналістську зацікавленість і за умови, що вона мені нічого не заподіє (через прохання її онука, з яким я спілкувався), зустрівся з цією жінкою. Дещо з тієї розмови відьма дозволила оприлюднити, тож колись розповім і читачам. А зараз — про інше.
Дивлячись програму Савіка Шустера, у якій часто бере участь і одна чорнява жіночка, я подумав про те, що одні відьми маскуються серед інших людей, тобто не видають свій дійсний «статус», а деякі, навпаки, як ота, чорнява, з телевізійного шоу, хизуються, красуються, полюбляють світитися перед телекамерами… І чим частіше вони це роблять, тим більше у них є шансів робити свою смолянисто-отруйну справу.
Чернігівська «бага-яга» підтвердила, що існують окремі категорії відьом, яким обов’язково треба якнайчастіше бувати серед звичайних людей. Таким чином вони черпають додатковий запал, що так потрібен їм для поповнення «чорної» енергії, яка перетворюється з чистої, білої. І ця, вже темна, енергетика використовується потім для здійснення брудних справ. При цьому їм треба обов’язково торкнутися хоча б до одного «світлого» об’єкта конкретної масовки.
Тож не дивно, чому у Шустера в телевізійній студії ця чорнява жінка (назвемо її Інна) недавно так старанно бігала слідом за іншою (ім’я цій дамо Юлія)! У який кут не сяде остання, туди й підсідає та, чорна… От не помітив тільки — чи вдалося їй усе ж таки торкнутися білявої?
Від старенької чернігівської чаклунки я довідався, що проти відьом є і дієві способи, яких вони страх як бояться. От тільки чомусь нікому з учасників телевізійних програм (опозиційних сил), де бере участь ота не чернігівська гарпія, не спаде на думку запастися дієвими засобами проти подібних фурій.
…Кілька років тому в Чернігові вже судили цю біляву, в косичках, жінку. Тоді справа набула розголосу й увійшла в історію як справа «Єдиних енергетичних систем». Доведено, що існувала негласна вказівка місцевій Феміді за будь-яких обставин притягти її до відповідальності через суд! Тепер, схоже, подібних вказівок суддям (чи кому там ще?) отримувати вже й не треба. У нинішньої влади, як бачимо, є більш ефективні способи — мегери!
А незабаром — свято Івана Купала. Як відомо, в цю ніч багато хто дотримується давніх традицій — ворожить. Способів — безліч. Деякі й зовсім дивні, як от «Віщий сон». Для дотримання цього повір’я треба зібрати сім різних квіток, покласти під подушку в ніч із 6 на 7 липня, і тоді сон обов’язково збудеться. Чи вдадуться «дійові особи» судилища 2011 року — чорна й біла жінки — до такого способу? Думаю, це робити обом не варто, бо може наснитися і небажаний сон. То що тоді? Краще вже в переддень сплести віночки з різних квітів. А коли сонечко почне заходитиме за обрій, треба пустити ці вінки на воду, при цьому загадуючи бажання (кажуть, що можна написати його на папірці і прив’язати до вінка). Якщо вінок запливе далеко — бажання збудеться, якщо ж повернеться назад до берега — ні.
Може так статися, що ці дві жінки все ж таки назбирають певну кількість квіток та прийдуть до річки, щоб спустити на воду вироблені плетениці. А якщо сплетені квітки вони спустять із протилежних берегів? Уявляєте, якщо вінки зустрінуться на середині Дніпра?! Ой, і розвернеться тоді між ними чорно-біла баталія! А українці, як уже було в історії, укотре спостерігатимуть явище з берега… Одні…
Сергій КОРДИК, газета "Біла хата"
Додатки: 9260007.jpg (195.3 Kb)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій КОРДИК » Відьми — ефективна зброя влади! (Влада українська і її зброя - відьми)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: