реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Serj  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій КОРДИК » Точка зору. Політика і дороги (Політика, дороги, патріотизм)
Точка зору. Політика і дороги
SerjДата: Середа, 30-Бер-11, 12:13 | Повідомлення # 1
Оглядач
Група: Редактор
Повідомлень: 33
Нагороди: 1
Статус: Відпочиває
Такого не було давно — молодих українських хлопців «садять» нібито за чисто кримінальні дії. Так, принаймні, стверджують представники правоохоронних органів. Але очевидно те, що політичне забарвлення цих справ перетворюється поступово, але досить активно, на червоний колір помсти. Активісту всеукраїнської організації «Тризуб» Віталію Вишнюку всього 24 роки, але він уже захворів на інфекційну легеневу хворобу, перебуваючи в слідчому ізоляторі. Як запевняють джерела, він підхопив туберкульоз. Уявімо собі: якщо засуджують особу за конкретний злочин і їй треба відсидіти кілька років, то що в цьому разі можна там «отримати», якщо молода людина в СІЗО (і це ще не як засуджений!) пробула усього 2 місяці? Про яку правову державу можна вести мову, коли людина, знаходячись під слідством, заражається небезпечною хворобою?
Іншому «тризубівцю» Пилипу Тарану днями зробили хірургічну операцію — видалили тромб, який утворився через гематому на спині біля куприка. Цей синець, як запевняє один із представників патріотичної організації, з'явився після побиття міліціонерами. Тарана відвезли до однієї з міських лікарень, прооперували та доправили назад у СІЗО. Цих та ще кількох молодих хлопців підозрюють у зруйнуванні погруддя Йосипа Сталіна 28 грудня торік у м.Запоріжжя. Судді, зважаючи на політичну ситуацію моменту, звичайно, можуть «упекти» за решітку цих людей років на 10 років. Пізніше, вірогідно, глава держави прийматиме рішення про амністію, щоб усі побачили, який же наш Президент смиренний та поблажливий... А в дійсно правовій державі взагалі не було б умов для скоєння таких дій з боку членів «Тризуба», бо Указ Президента про заборону символів радянської системи в Україні ще ніхто не відміняв, а отже, не з’явився б і пам’ятник. І переслідувати правовими методами треба б тих, хто встановив бюст тирану, команда якого знищувала мільйони ні в чому не винних українців.
Між тим, справжніх соціально-економічно-кримінальних проблем, які необхідно терміново вирішувати, в Україні вистачає.
Кажуть, що за станом доріг визначають рівень життя в тій чи іншій країні.
А на наших дорогах, незважаючи на ціновий стрибок вартості палива для залізних коней і погрозу влади в разі перевищення граничної позначки застосувати суворі грошові санкції до утримувачів нафтового бізнесу, стане спокійніше. У цьому, принаймні, нас запевняють. Але, схоже, то ілюзії. Скасування Верховною Радою України 17 березня талона до посвідчення водія та прийняття закону щодо вдосконалення регулювання у сфері гарантування безпеки дорожнього руху серйозного позитиву «дорожній» ситуації не додасть. Такий документ уже давно став непотрібним додатком формального значення. Це давно розуміли як самі водії, так і стражі порядку на дорогах.
А може, то спеціально хтось вчасно не ремонтує автошляхи, щоб менше люди купували автотехніку? І так від тих автомобілів онде скільки клопоту! Хоча чи то через прийняття Податкового кодексу, чи з якихось інших причин, а наслідки вже почали даватися взнаки. Експерти стверджують, що замість прогнозованої позитивної динаміки ринку на 50%, обсяг продажу автомобілів зменшується. Зростання цін на паливо, тарифів на «комуналку», цін на продукти харчування — усе це позначається на якості життя простих українців.
Їдучи якось трасою Чернігів-Київ, подумалося, що наступний глава держави (якого обиратимемо 2015 року) має бути родом із нашої області, може, тоді знову з’явиться нове асфальтове покриття, як ото було при НАШОМУ Леонідові Кучмі? Вибоїни глибочезні, які ніхто й не думає ремонтувати. Чого не скажеш, наприклад, про Харківську трасу, як тільки звертаєш із чернігівсько-київського шляху в напрямку Черкас. Там ще в лютому вчасно відремонтували автошляхи.
А от кому байдуже до стану українських доріг, так це спортсменам — ну, звісно, вони добиралися на ігровий матч із англійським клубом літаком. Відсутність вибоїн, ямок і вилітання гравію з-під колес сприяло результатам. У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи київське «Динамо» з рахунком 0:1 на виїзді поступилося англійській команді «Манчестер Сіті», але добре, що за сумою двох матчів, коли «Динамо» отримало перемогу над англійцями у два м’ячі, команда все ж таки пробилася до наступної стадії турніру. Браво, «Динамо»!
Додатки: 3892624.jpg (28.0 Kb)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій КОРДИК » Точка зору. Політика і дороги (Політика, дороги, патріотизм)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: