реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Спудей  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Олександр ЯСЕНЧУК » Ніссан: кохання і нафта
Ніссан: кохання і нафта
СпудейДата: Середа, 06-Квіт-11, 17:44 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 144
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Прийшла весна, несміливо виглядають коліна із-під спідничок, хоча й холодно. Писати про політику, якісь проблеми, геть не хочеться. Хоча нині все відбувається ніби за «Майстром і Маргаритою» Булгакова «Страшний в цьому році місяць ніссан» (у євреїв місяць друга половина березня – початок квітня). Землетруси, вибух на томній станції у Японії (за що їх так бідолашних!!!), громадянська війна у Лівії (до якої долучилося й НАТО, чомусь вони перед цим не помічали жорстокої громадянської війни у Судані, Сомалі – там же нафти немає!), «нестримне зростання благополуччя» в Україні, не додає оптимізму. Але люди кохали, діти народжувалися навіть під час війни. Тож весна вимагає свого.
Декілька номерів назад, я написав, що для того щоб краще оцінити майбутнього обранця, потрібно з ним досить тривало поспілкуватися, ідеальний варіант – спільне життя. Прочитавши це, одна поважна людина сказала – це заклик до блуду, тобто сексу без вінчання. Тож відповідаю: досить тривалий термін спільного життя та ведення господарства не забов'язує до сексу, коли ти кохаєш людину то ти отримуєш задоволення навіть від щирого спілкування з ним. Мені звичайно можуть заперечити, це все слова, теорія. Проте це насправді так. Досвід моїх гарних приятелів, мій особистий твердить це – можливо. Медицина до речі говорить про те, що відсутність статевого життя веде до хвороб.
Декілька років назад, з моїм знайомим трапилася прикра історія. Класичний випадок: побачив гарну дівчину, не знаючи її характеру, швидко одружився, через півроку почалися скандали, через три роки спільного життя він пішов з дому. Як і повинен йти чоловік без скандалів, криків. Просто після сварки, одягнувся, спакував невеличкий наплічник і пішов. Вірні друзі допомогли на початку пережити на початках. Трапилося то одної зимової ночі. За місяць він пережив чимало і гарного, і поганого. Сил розлучитися у собі не знайшов. Тож жодних втрат матеріальних, окрім духовних та нервів не має. Знову ж таки мені можуть заперечити. Він не виявив чоловічого характеру, потрібно було жінку поставти на місце, інші скажуть жінка могла б його і «приручити» або «переломати» його.
Можливо правда і на їх боці.


Спудей
 
Kamala120Дата: Вівторок, 02-Бер-21, 08:12 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Grab the best fitness band below 2000 and watch and record your heart rate, daily burned calories and step counts. Get your hands on the best fitness band below 2000 and watch and record your heart rate, daily burned calories and step counts. https://www.fitnessadviser.in/best-fitness-band-under-2000/
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Олександр ЯСЕНЧУК » Ніссан: кохання і нафта
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: