реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Спудей  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Олександр ЯСЕНЧУК » Прощавай молодість.
Прощавай молодість.
СпудейДата: Неділя, 12-Вер-10, 16:22 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 144
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Нещодавно загинув один мій товариш. Доля його трагічна і повчальна. Хлопець, що народився у багатодітній родині, досяг розвитку власного бізнесу, потому пережив економічний крах, але не втратив віри в майбутнє. Пригадую, ми сиділи з ним у мене на дивані і мріяли. А ось нещодавно надійшла чорна звістка – вбили. Після того я зрозумів, що моя молодість закінчилася.
Певно у кожного, є своє мірило, але для мене це настало після того, як мене почали запрошувати на похорони частіше ніж на весілля. Минулого тижня, після нерозважної публікації в одній з чернігівських газет померла мама моєї товаришки. Висновок з цієї історії наступний: ніхто не знає як відгукнеться, твоє слово, тому сумніваєшся – мовчи!
Але повернемося до філософії смерті та буття. Моє покоління народжене в СРСР. Пам’ятаємо його гнилий дефіцитний кінець, кримінальну розбурханість та бідність 90-х, кучмівський початок 2000-х, захоплення та розчарування Ющенком. Так нам було важко, ніхто нам не казав куди нам потрібно йти, йшли самі - розбиваючі свлї та чужі голови. Комунізм помер, іншої ідеології ми не чули. Сьогодні ми стаємо дорослими, скоро стукне 30-тник, і вже збираючись у компаніях обов’язково маємо тост за «тих, що відійшли у той світ».
Моє покоління двухтисячників подорослішало це є факт, ми ввішли у дорослий світ і будемо завойовувати місце в ньому.


Спудей
 
lsvkievДата: Вівторок, 09-Лис-10, 11:37 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 30
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
А никто, кроме самого Викора Ющенко, им и не увлекался. Не было во всей Украине другой альтернативы криминальному авторитету. Была у всех мечта, что теперь "слуги народа" (депутаты и госслужащие) будут ему - народу - служить. Мечта проиграла, победило кумовство.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Олександр ЯСЕНЧУК » Прощавай молодість.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: