реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: finka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Мільйонером стати ніколи не пізно! (щасливий виграш, лотерея, щастя)
Мільйонером стати ніколи не пізно!
finkaДата: Понеділок, 07-Лют-11, 06:01 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
Часто буває так, що людина живе наче й довго, але не так багато радісного трапляється на її шляху. Причому це абсолютно не залежить від місця її проживання. Спливають десятиліття, в яких важко відшукати позитивні спогади. І коли вже здається й чекати особливо нічого, Фортуна-жартівниця підкидає щасливий квиток.

Днями у Норвегії стався цікавий випадок: 92-річний Каспар Йельмеланд виграв неймовірну для себе суму. На фото він — поруч з плакатом, на якому написане привітання тому, хто купив лотерейний квиток у цьому магазині і виграв 5 200 000 норвезьких крон (це близько 900 000 доларів).

Каспар і став несподівано для себе цим щасливчиком. Хоча йому, за його зізнанням, ніколи не щастило в житті.

Тепер у нього з'явилася низка планів на найближчий час. Насамперед новоспечений мільйонер має намір придбати нову машину (а Йельмеланд, до речі, за кермом аж з грудня 1936 року!), а потім він мріє проїхатись разом з другом на пороме Hurtigruten, який курсує на головному туристичному маршруту Норвегії.

Так що щастя може очікувати кожного щодня! Навіть сьогодні! Ви готові до зустрічі з ним? biggrin

Джерело новини: Журнал Другого

А француз-далекобійник на ім'я Александр, повідомляє Кореспондент , після виграшу в лотерею у вересні минутоло року більше 10 мільйонів євро купив компанію, у якій працював. Чоловік не побоявся труднощів, адже фірма ця зі штатом трохи більше десятка осіб перебувала на межі банкрутства.

Крім того, новому власнику компанії і зараз доводиться періодично виконувати колишню роботу водія. Сам Александр стверджує, що в майбутньому йому вже не треба буде сідати за кермо вантажівки: він планує швидко налагодити фінансове становище компанії і розширити її, створивши нові робочі місця.

Інеса ФТОМОВА

Додатки: 7055435.jpg (73.5 Kb)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Мільйонером стати ніколи не пізно! (щасливий виграш, лотерея, щастя)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: