реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Україна - моя Батьківщина » Про Україну » Діти Кози.Вої Фараонів. ч.1
Діти Кози.Вої Фараонів. ч.1
SlavkoraДата: Неділя, 13-Січ-13, 21:39 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
. Спека.
Країна,яку зараз ведуть як Давній Єгипет.
Рівно 2012 років тому!!!
Країна пропала вмить.
Країна,якою успішно правили Фараони 5500 років знищена.
Все зрушено.Все падає,все рветься.
Фараони,скоріш за все,позаземляни,які прилетіли з Сіріуса(Сіріяса)(тому і Сірія,тому Асірія).Такі ж білі блакитноокі дюди,тільки з меншою щільністю кісток і менш смердючі.Більш чутливі,вродливі,тендітні та розумні,але хворобливі.Звідси пішла назва «біла кость».Можливо,Фараони мали блакитну кров.Звідси назва справжньої еліти та аристократії.Жінок вони називали Фаріон(з Водою).
Фараон та Фаріон-означають-Ті,шо несуть Світло.Звідси-Ваша Світлість.
Україна- означа-Там Світла(Кого,а не колір) Богиня.І пишеться-УкРаЇна.Все занапастили.
Українці-відповідно.
Чомусь Фараони ввійшли в зносини з антами(давня назва українців)і ті виділили кремезних козаків для захисту і охорони прибульців в обмін на знання,які Фараони запропонували.Анти визнавши в них Верховних жерців та Монарха.
Чомусь вони нас вибрали.Їм видніше.
Ми-Фараонообрані!
Так ми перестали бути антами і стали українцями.
Так утворилася дивовижна держава,яка нині ведеться як Давній Єгипет,але,логічно,що вона в дійсності називалась або Україна або Украян,згідно біполярних космологічних уявлень давніх.Шоби сказати напевне,мені треба мати додішні розклади.
Тут треба сказати правду.Єгипетською Україною ми не керували.Я об*єктивний історик,і тажу тільки правду.Одну правду і нічого,крім правди.Правда,і сучасною ми не керуємо також.
Наші Гетьмани мудро погодилися бути Головнокомандуючими при таких розумних особах.
Не виключено,шо в Ценральній країні,а тим паче, на околицях жили інші народи.Але керували Вищі люди космічного походження,а гвардію ж завжди складали особи з оселедцями в шароварах та з дулею в кишені.Такий ось симбіоз вийшов.
.В Єгипетській Україні були різні Боги в т.ч. український Птах(Лелека-?).А може навпаки,Фараони принесли українську мову та Птаха,ми її прийняли.Сталося.Можливо, українська була рашіше мовою жерців.Можливо.Ніл називався Ра-рікою.Як звалася Алєксандрія,не скажу,брехати не буду.Можливо,Анталія.Можливо,Київ.Доказів ніяких.Але підстави є.Кажу тільки те,шо знаю.Символом і Фараонів і козаків був Троян,нині Герб України.Кольорограмою держави були блакитний та золотий.Це відоме.
Менш відоме інше.
Хто і як знищив Давній Єгипет?
В.ДілоВій «Альтернативна історія»
(Далі буде)


На все приходить час розплати
 
WannesaLiДата: Четвер, 01-Груд-16, 23:13 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Познавательно)
 
SlavkoraДата: Середа, 12-Квіт-17, 10:56 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Діти Кози,Вої Фараонів.
2
   Менш відоме інше.
      Хто і як знищив Давній Єгипет?
Існують дві версії.
1.Ті,кого зараз в історії умовно називають джуди,ввійшли в довіру до Фараону,викрали зброю масового ураження або небезпечні технології,які були у Фараонів,і здуру або з далекоглядними намірами застосували їх.
2.Іншопланетяни,які ставили за мету знищення людей або щось викрасти у Фараонів,завербували серед землян агентуру,яка виконувала їхні завдання ,а зброю застосовували самі .
   Їх називали сари.Що означає-зтуда,де нема Сонця,мешканці темряви.Він був сар,вона-сара.Звідки прилетіли,мені невідомо.В деяких мовах це слово збереглося як жовті.
   Існують припущення,шо іншопланетяни або іншовиміряни не тіко вербували агентуру,але й клонували її.Використовували або мінерали(глина за біблією),або біомасу,або ж і те й інше.Вживили їм прграму,шо вони суперособливі,бо їх обрав сам бог.А всі інші богу не потрібні.Ім*я цьго бога відоме -це іншопланетяни Ягве,Єгова,Саваот,Адонай,Єлоха,Хашем та інші.Ще єврейський жрець Єрусалимського храму Ієшуа-Іісус казав,-батько ваш-диавол(не наш,поганий іншопланетянин).
   Подивіться на оточуючих уважно-у багатьох немає облич,того шо є образом.Багато є з однаковими головами,як близнюки з однієї пробірки.Кажуть,шо клонів можна розрізнити по генам,навіть самі нитки ДНК закручені в іншому напрямі,ніж у людейАле все приховується.
     На перший погляд,вирізняється всього 8-10 типажів клонів з одинаковими фізіями перших клонів.По числу клонаторів.Так би мовити,авторські розробки зовнішності.А може з себе ліпили «подобіє».
Мабуть,такі дії чужинці втілювали і в інших місцях,але тут хвакт доконаний,а там припущення лишень.
Також на Землі застосована генетична зброя-вживлено клітини рудизни,хвороби на клітинному рівні.Світлі та темнокосі перетворюються в осіб з однаковими безвиразними рудими фізіями.Ця хвороба невиліковна і передається в спадок.Заражено нею більше половини білих людей,які вимирають.Нічого не робиться для обмеження розповсюдження хвороби і порятунку Білої Раси.Багато клонів,які тримають владу в різних країнах,і самі мають гени цієї хвороби .
    Раніше за цим жорстко слідкували жерці.Але їх винищили.
   Ген рудизни є причиною багатьох воєн насправді.Білі знищували своїх рудих і не пускали чужих.А руді були ображені,а також намагалися відмити кров.Літописи знищили.
Не можна одружуватися не тіко з вираженим рудим,а й,з так званими,білуватими,з ледь помітною плямуватістю шкіри.Вони є носіями тяжкої спадкової хвороби.Військовий гуманізм,називається.
   Катастрофа в Єгипті описана,як термічно-хімічна.
   Із скипілої води і землі почало вилазити все живе,животи понадувались,очі вилазили,все навкруги кричало.Шкіра лускала і злазила .
Вся ця трагедія описана в біблії в гигикаючих тонах,мовляв,бог так покарав людей і тварин і рослин,яких сам же перед цим і створив,бо він створив не їх,а інших,які втекли.
Спалили найбільшу в світі книгарню,де були рукописи за багато тисяч років,можливо,і неземні.
    І мільйони українців на все це моляться з подачі влади,як на найвищу справедливість та щастя!!!Це в яке бездонне розумове провалля впав наш народ!!!
   Саме в результаті цієї диверсії утворилась пустеля Сахара.Так закодували це явище наші жерці.Шоб всі пам*ятали.Са-ха-ра-результат дії-ха прибульців сара.Те ж саме і Самара.Місцезнаходження матки істот сара.
          Учіть українські єрогліфи.На те їх і знищили.
Камінь і земля перетворились на пісок,який не тримає води.За кілька тисяч років земля не може відновитись.Пустеля постійно збільшується.
Так шо голодомори 30-х і вибух Чорнобильської були далеко не першим геноцидом щодо українців..
Спека.
      Неймовірна спека.
   Радіяція на сотні років вперед.
      Прийняте рішення покинути Єгипетську Україну і перебратися на Дніпро.
   В.ДілоВій                      «Альтернативна історія»
«Язичницька Біблія»
      (далі буде).

Додано (12-Квіт-17, 10:56)
---------------------------------------------


На все приходить час розплати
 
MorganДата: Четвер, 30-Лип-20, 13:22 | Повідомлення # 4
Група: Читач
Повідомлень: 34
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
интресно было почитать
 
Форум "Сіверщини" » Україна - моя Батьківщина » Про Україну » Діти Кози.Вої Фараонів. ч.1
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: