Середа, 08-Лют-12, 22:07

НовиниРеєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум "Сіверщини" » Історія міст і сіл Чернігівщини » Коропський » Фотографії для Вікіпедії
Фотографії для Вікіпедії
StanislavДата: Четвер, 22-Лис-07, 18:57 | Повідомлення # 1
Дописувач
Група: Друзі
Нагороди: 5
Репутація: 3
Статус: Відпочиває
Мої корені з цього району. Намагаюся створити статті про Коропський район і зокрема Краснопілля в Вікі. Потрібні фотографії цих міст. Можу навіть заплатити за фото цих країв. Напишіть для newukie на gmail.com

ВасильДата: П'ятниця, 23-Лис-07, 17:16 | Повідомлення # 2
Редактор
Група: Головна редакція
Нагороди: 7
Фотографій -- повно, правда, більше з Мезина, з самого Коропа. А чи не можна свої дослідження і в нас розмістити?
"Сіверщина"

StanislavДата: Понеділок, 17-Груд-07, 09:51 | Повідомлення # 3
Дописувач
Група: Друзі
Нагороди: 5
Василь, немає у мене поки що ніяких досліджень. Пару рядків які я нарив в Інтернет я поклав у ту статтю про Краснопілля і Короп. Хочу більше інформації, не знаю коли сам зможу приїхати.

Добавлено (17-Груд-07, 09:51)
---------------------------------------------
Василь, як можна мені отримати фото Коропа для Вікіпедії? Реально мої корені з Краснопілля але і в Коропі я бував, навіть в лікарні там лежав :-) Напишіть мені на ел. пошту якщо бажаєте.

lsvkievДата: Субота, 26-Лют-11, 22:27 | Повідомлення # 4
Прохожий
Група: Читачі
Нагороди: 3
Репутація: 1
Stanislav, это Вы интересовались фотографиями Краснопілля?

Форум "Сіверщини" » Історія міст і сіл Чернігівщини » Коропський » Фотографії для Вікіпедії
Сторінка 1 з 11
Пошук:

корупція Партія регіонів Чернігівська ОДА Польща Чернігівська єпархія Тимошенко Інтермеццо армія Київський патріархат пожежі В.Чепурний сепаратизм Податковий кодекс Наливайченко Свобода хата Сіверщина вибори Верховна Рада єпископ Іларіон Новгород-Сіверський анекдоти Донецьк Чернігівщина поради профспілки СБУ ДАІ Білорусь Ніжин Оновлення країни митниця Чернігівська область міська рада РФ українська мова податки Просвіта москва Батьківщина Наша Україна Чернігівська обласна рада КРУ Україна Мена 2011 ВО Свобода пенсійна реформа БЮТ міліція область УПЦ КП Ющенко Янукович Крим УНП Корюківка Батурин Біла хата футбол кордон медицина Василь Чепурний грип Петро Антоненко УПЦ МП Конкурс Голодомор опозиція прокуратура газета євреї Росія гумор США Чернігів статистика МНС податкова уряд Азарова консультації анонс Одеса Катерининська церква Прилуки розпад Росії патріарх Філарет споживач аварія Десна пожежа Чернігівська Німеччина Путін кримінал Львів підприємці екологія тижневик Табачник

Блоґи "Сіверщини"

Панорами Чернігова

Завантаження ...

Інтернет-портал "Сіверщина" не є копією друкованого видання
При використанні матеріалів гіперпосилання на siver.com.ua є обов'язковим.
Створити сайт безкоштовно